Op donderdag 4 april organiseert CDA raadslid Ineke Pongers een bijeenkomst over de toekomst van De Neng en de Bibliotheek Hoogland.

Bij het vaststellen van de begroting heeft het CDA een voorstel ingediend om de bibliotheek in Hoogland open te houden én tevens te onderzoeken hoe De Neng open kan blijven, al dan niet met behulp van creatieve Hooglanders zelf. In het nieuwe coalitieakkoord wordt echter De Neng en de bibliotheek Hoogland niet eens genoemd!

Het CDA wil graag dat niet alleen de zeer druk bezochte bibliotheek Hoogland, maar ook De Neng open blijft voor de inwoners van Hoogland en Kattenbroek en wil graag van Hooglanders, Kattenbroekers en andere gebruikers weten hoe zij hierover denken. Ook wil het CDA bespreken hoe we dit denken te gaan bereiken met ons allen. De tijd gaat dringen, er moet iets gebeuren !

Het CDA is benieuwd welke ideeën Hooglanders en andere belanghebbenden hierover zelf hebben.

De avond wordt gehouden in De Neng en vangt om 20.00 uur aan en eindigt ca. 21.30 uur.

Graag rekenen wij op uw komst. Voor meer informatie: i.pongers@raad-amersfoort.nl