Cultureel Café Hoogland organiseert op zondag 19 november in café de Plank (Coelhorsterweg 21) een culturele muziekmiddag. Het is –na de eerste editie in maartnu de tweede van dit jaar en de optredens beginnen om 14.00 uur. Drie, in genre duidelijk verschillende, artiesten brengen hun (eigen) muzikale stijlen.

Amusing

De drie dames van Amusing zingen met overgave, onderhoudend en grappig. Na diverse optredens op feestjes en fairs treden zij nu vol enthousiasme op in Hoogland.

Toon van Mil

Toon van Mil (foto) laat zich van een andere kant horen. Deze singer-songwriter timmert al jaren aan de weg in muzikaal Nederland. Hij was o.a. begin dit jaar te beluisteren in het programma “De Tineke Show” op radio 5.

The Caddies

The Caddies sluiten deze middag af. Afgelopen zomer speelden zij tijdens het Oerol festival op Terschelling. Daarnaast waren zij o.a. te horen op het festival Cultuurtuin Osdorphof in Amsterdam.

Cultureel Café Hoogland

Cultureel Café Hoogland heeft als doel een podium te bieden aan beginnende, maar ook aan gevestigde, artiesten in diverse genres.