We leven in dure tijden. Omdat het prijsplafond van de energierekening pas eind januari op de rekening te voelen is, zullen veel mensen thuis de verwarming en lampen niet aan willen zetten. Het Leger des Heils wil hen niet in de kou laten zitten. Daarom gaan onze buurthuiskamers elke dag open. Om te studeren, om een kopje koffie te drinken, een spelletje te spelen met je kind of gewoon een boek te lezen. Onder de naam ‘Warme Kamers’ willen we ervoor zorgen dat iedereen in de buurt een plek heeft waar hij of zij naartoe kan.

Omdat het Leger des Heils niet in iedere plaats een buurthuiskamer heeft, heeft ook de Bibliotheek Eemland in De Neng zich aangesloten bij deze actie en een Warme Kamer te geopend. Zo leggen we met elkaar een deken van Warme Kamers over het land.

U bent dus welkom in de bieb van Hoogland!