Zondag 13 november 2022

De werkzaamheden aan de Zevenhuizerstraat zijn voorbij. Na negen maanden werkzaamheden ligt er tussen de rotonde en het Kraailandhof een nieuw wegdek.

De inrichting is aangepast aan een weg waar de maximum snelheid 30 km/u is. Er is om dit stukje weg nogal wat te doen geweest. Vooral de manier waarop de uitkomst van de participatie van belanghebbenden door de gemeenteraad aan de kant geschoven werd, heeft veel discussie gegeven.

Dorpswethouder Micheline Paffen hield een korte toespraak om de straat officieel te openen. Daarna trok een grote groep belangstellenden en bewoners achter de muziekvereniging St. Caecilia aan om al bezemend de Zevenhuizerstraat schoon te vegen. Bij aankomst op het Kraailandhof was er koffie met wat lekkers.

Meer zien over de heropening? Hier vindt u een korte sfeerimpressie, met dank aan Gerard Hilhorst