De Vereniging Dorpsbelangen Hoogland zoekt nieuwe leden. We willen onze vereniging graag groot en sterk houden. We leggen hieronder uit waarom een krachtige vereniging voor alle Hooglanders belangrijk is. Oh ja, uw hulp kost maar €7,50 per jaar.

Samen sterk voor Hoogland oproep

Hoogland is een prettige plek om te wonen. Uit een recent onderzoek blijkt dat de meeste inwoners tevreden zijn. Dat willen we natuurlijk graag zo houden.

Beschermen van het dorpse karakter

De Vereniging Dorpsbelangen Hoogland -kortweg ‘de VDH’- zet zich in voor het beschermen van de dorpse identiteit. We maken ons sterk voor het woon- en leefklimaat, voor het milieu en voor de ruimtelijke ordening. Daar hoort ook de directe omgeving van het dorp bij, denk bijvoorbeeld aan Hoogland-West.

De VDH is géén politieke organisatie. We overleggen wel regelmatig met de politieke partijen om verbeteringen in Hoogland voor elkaar te krijgen, maar we zijn en blijven onafhankelijk.

De VDH is een vereniging

Dorpsbelangen Hoogland is een vereniging. We hebben ruim 500 leden die we raadplegen over belangrijke onderwerpen die spelen in het dorp. De voorkeuren van de leden zijn het uitgangspunt voor onderhandelingen met de Gemeente Amersfoort, bedrijven en organisaties.

Hoe groter de vereniging, hoe sterker we staan. We zijn dus altijd op zoek naar nieuwe leden. U bent dat misschien al, maar geldt dat ook voor uw buren en voor vrienden of familieleden die iets verderop in het dorp wonen?

Breng de VDH eens ter sprake

We willen u vragen om de Vereniging Dorpsbelangen Hoogland eens ter sprake te brengen. Weten uw gesprekspartners dat de VDH bestaat? En zouden ze misschien (ook) lid willen worden voor €7,50 per jaar? Vraag het eens.

U kunt voor meer informatie verwijzen naar onze website, of dit artikel doorsturen. Wij zouden dat fantastisch vinden. U helpt ons, maar -veel belangrijker nog- u helpt er Hoogland mee.

Win een bezem

We verloten onder de aanbrengers én de nieuwe leden in november en december (2022) vijf stoere straatbezems met het logo van Hoogland. Aanmelden is erg eenvoudig. Vul uw naam en e-mailadres in op de contactpagina. Vink ‘Lidmaatschap’ aan en wij nemen contact met u op.

Met z’n allen houden we Hoogland mooi!

Samen houden we Hoogland sterk. Foto van een bezem - Gerard Oonk