Maandag 31 mei starten de werkzaamheden om een regenwaterriool aan te leggen. We beginnen in de Zevenhuizerstraat. We leggen een uitstroomvoorziening aan voor het regenwaterriool. Die sluiten we aan op de Malewetering.  We breken hiervoor de de oostelijke rijbaan van de Zevenhuizerstraat tussen de Oude Kerklaan en Dominee Posthumus op. Er is dus maar uit één rijbaan beschikbaar voor beide rijrichtingen. Verkeersregelaars zullen op werkdagen het verkeer in goede banen leiden.

De werkzaamheden duren van maandag 31 mei 7.00 uur tot naar verwachting donderdag 17 juni 17.00 uur. De laatste dag(en) asfalteren we de hele rijbaan, de straat is dan helemaal afgesloten. Het verkeer volgt een omleiding die wordt aangegeven.

Bewonersbrief Zevenhuizerstraat: fase 1 bewonersbrief Zevenhuizerstraat werkzaamheden

Bewonersbrief Engweg: fase 1 bewonersbrief Oude Kerklaan en Kloosterlaan start werkzaamheden