De seniorengids van de VDH met welzijnsactiviteiten is nu ook als boekje verkrijgbaar. In het boekje staan, net als op de website, alle vrij-toegankelijke activiteiten vermeld voor senioren in Hoogland.

Het boekje is handig ingericht. het eerste deel bestaat uit gegevens over organisaties die activiteiten aanbieden. Via een mailadres of een telefoonnummer kan men snel contact opnemen met deze organisaties.

Het tweede deel bestaat uit het aanbod van activiteiten. Handig daarbij is dat ze gerangschikt zijn op de dagen van de week. Zo kan men direct zien wat er op maandag of op woensdag of op andere dagen in de week te doen is in Hoogland.

Van sjoelclub, tot gymnastiek, van biljarten tot volksdansen, van klaverjassen tot bridgen: er is voor iedereen wat te vinden. Ook hier staan per activiteit de contactgegevens erbij.

Ook handig: de tekst van het boekje is in een groot lettertype uitgevoerd!