140424-groos-verenigingsmarkt-poster-versie3

Op donderdag 29 mei vindt de eerste Hooglandse Verenigingenmarkt plaats. Doel is een gezellige middag voor jong en oud, waar je kunt kennismaken met het Hooglandse verenigingsleven. Van de Eemschuumers tot Hoogland Dweilland en van de volleybalvereniging tot de Folkloregroep Eemdansers, zo’n 25 verenigingen presenteren zich op Hemelvaartsmiddag op hun best.

Onder het genot van een hapje en drankje kun je langs de kraampjes wandelen en je een beeld vormen van wat er allemaal gebeurt in het dorp. Geniet ondertussen van een (dans)optreden en muziek. Kortom: maak kennis met de Hooglandse gezelligheid

Bovendien is de befaamde Zomermarkt-veiling terug van weggeweest! Onder leiding van veilingmeester Wout van de Fijnegeer kun je bijvoorbeeld bieden op passe-partouts voor het Dorpsfeest Hoogland, een optreden van Hooglandse klompendansers, een kookworkshop en ga zo maar door!

De opbrengst gaat naar het goede doel van Groos op Hoogland: een revalidatietuin en kinderspeelplaats achter het nieuwe ziekenhuis. Kom op Hemelvaartsdag naar het plein bij de Martinuskerk, 29 mei 14.00-17.00 uur!

Voor de deelnemende verenigingen klik hier