Op zondag 30 juni 2024 vindt de zomeruitvoering van ‘Gluren bij de Buren’ plaats. Het ligt in de bedoeling, dat er ook in Hoogland weer een veelkleurig programma wordt gepresenteerd, met optredens in tuinen verspreid over alle delen van ons dorp. 

‘Gluren bij de Buren’ wil op deze manier een podium bieden aan lokaal talent en brengt daarnaast ook gezelligheid in ons dorp.

Voortbouwen op succesformule

De wintereditie van ‘Gluren bij de Buren’  was begin februari een groot succes. Niet minder dan 9  podiumkunstenaars traden op 8 verschillende locaties in Hoogland op. In de komende zomereditie gaat het vooral om optredens in tuinen en op terrassen en balkons. 

Aanmelden vanaf nu

Meld uw tuin of act nu aan voor deze zomervariant van ‘Gluren bij de Buren’. De grootte van uw voor- of achtertuin, dakterras of balkon maakt niet uit. Voor elk formaat gazon is een passende act te vinden.

Hebt u een optreden in petto? Stem uw instrument, repeteer uw act, strijk uw theateroutfit ,of smeer uw stembanden en meld u aan! Allerlei soorten optredens zijn denkbaar. Het gaat om drie optredens per locatie, die 30 minuten duren. Ze vinden plaats tussen 12:00 en 17:00 uur.

Hier kunt u zich aanmelden tot en met zondag 30 mei 2024.