De Vereniging Dorpsbelangen Hoogland heeft een eerste inventarisatie gemaakt van de tientallen verenigingen en (vrijwilligers)organisaties die Hoogland rijk is. De lijst is te vinden op de website van de VDH.

Aanvullende informatie

De opsomming is (nog) niet compleet. De VDH vraagt aan de bezoekers van de website om ontbrekende organisaties en verenigingen aan te melden op het e-mailadres redactie@dorpsbelangenhoogland.nl. Op hetzelfde adres kunnen mogelijke fouten in de getoonde mailadressen en internetdomeinnamen worden doorgegeven.

Sorteren van de lijst

De lijst wordt voortdurend aangevuld en geactualiseerd. Er kan snel worden gesorteerd op alfabetische volgorde door op de kolomkoppen te tikken of klikken.

De Vereniging Dorpsbelangen wil -samen met alle inwoners- werken aan het behoud van het dorpse karakter van Hoogland. Het motto van de VDH luidt: “Samen verbeteren we Hoogland”. De nieuwe lijst is bedoeld om elkaar snel te kunnen vinden.


Bekijk de (voorlopige) lijst met organisatie en verenigingen.