Op maandag 8 januari 2024 vindt de traditionele nieuwjaarsreceptie van de gemeente Amersfoort plaats. Dit keer in Hoogland en wel in Concordia, Kerklaan 3, (ingang Zevenhuizerstraat). Inwoners van Hoogland, Hooglanderveen en Amersfoort zijn van harte welkom.

Toespraak en activiteiten

Vanaf 19.00 kunt u terecht in Concordia. Om 19.30 uur spreekt burgemeester Lucas Bolsius de nieuwjaarstoespraak uit. Daarna meldt het programma ‘Ontmoeten en/of meedoen aan verschillende activiteiten’. Drie activiteiten worden genoemd: Leer gebarentaal, Krijg groene vingers en Ontmoet de jongerenraad. Om 21.30 uur is de bijeenkomst afgelopen.

Per fiets of openbaar vervoer

Bezoekers worden opgeroepen vooral per fiets of met openbaar vervoer te komen. Er zijn voldoende plekken om de fiets te parkeren. Vanaf de bushalte Kerklaan is het slechts een paar stappen lopen naar Concordia.


Aanmelden nieuwjaarsreceptie

Voor de bijeenkomst dient men zich vooraf aan te melden. Dat kan op de website van de gemeente: https://www.amersfoort.nl/nieuwjaarsreceptie-2024