Een eigen boekenkoninkrijkje in je tuin: de ‘minibieb‘. Zo’n kleine bibliotheek-aan-huis is populair, ook in Hoogland. Wij willen graag een overzicht van alle boekenhuisjes in ons dorp publiceren! Meld daarom uw exemplaar bij ons aan!

Vrolijkmakende minibieb

De minibieb is een bekend en vrolijk makend initiatief om de ontlezing tegen te gaan. Steeds meer mensen willen wel zo’n huisbieb in de voortuin. Tijdens onze (dorps)wandelingen komen we de kleine boekenkastjes regelmatig tegen. Je kunt je eigen boeken naar de minibieb brengen, die omruilen voor een pareltje dat je na het lezen weer bij een andere bieb in iemands voortuin deponeert.

Eindeloos

Minibieb Hoogland Nieuw Wede

Nieuw Wede – Schothorsterlaan 60

Mocht u ook zo’n gezellig, keurig of kleurig kastje voor het huis hebben staan: geef het aan ons door. Zet het adres in Hoogland (West) waar we de minibieb kunnen vinden in de mail. Als het boekenhuisje een naam heeft, dan horen we die ook graag, zoals Ons boekenhuuske, Leutje Bieb of Uitgelezen kans. En een foto erbij is helemaal leuk. Wij maken dan een overzicht van zoveel mogelijk minibiebs in Hoogland. 

Ons adres: redactie@dorpsbelangenhoogland.nl