Grote Bingo-avond op 24 januari in Dorpshuis De Neng

Na de feestelijke decembermaand is het in januari tijd om aan goede voornemens te beginnen. Dat kan op 24 januari. Dan organiseert het team van Dorpshuis De Neng een bijzondere bingo-avond. De totale opbrengst gaat namelijk naar het Koningin Wilhelmina Fonds (KWF-kankerbestrijding). U kunt die avond dus helpen om kanker beter beheersbaar te maken.

Eén van de leden van de Raad van Toezicht van De Neng, heeft een levensbedreigende vorm van kanker. Hij heeft met zijn vrienden een team gevormd onder de naam LEEF. Zij gaan samen op 6 juni meedoen aan Alpe d’HuZes en willen -onder meer door deze bingo-avond- zoveel mogelijk geld inzamelen.

Alpe d’HuZes

De jaarlijkse geldinzamelactie ‘Alpe d’HuZes’ wordt dit jaar gehouden op 6 juni. Het is een sportevenement waar wandelaars en fietsers de beroemde berg uit de Tour de France, de Alpe d’Hues, 6 keer proberen te beklimmen. Natuurlijk is de uitdaging een doel op zich, maar de grootste ambitie is geld bijeen te brengen voor KWF.

Praktische informatie

De bingo-avond vindt plaats op woensdag 24 januari in Dorpshuis De Neng. Aanvang 19.30 uur. Inloop en kaartverkoop om 19.00 uur.

Er worden vijf rondes gespeeld. Pakje van vijf kaarten: € 15,-

In de pauze kunt u wat drinken bestellen (eigen kosten) en zijn er gratis hapjes. Als er prijzen overblijven, dan wordt aan het eind van de avond nog een loterij georganiseerd.

Meer informatie over team LEEF vindt u op: https://www.opgevenisgeenoptie.nl/s/19912/24651