Koffie drinken met raadsleden… Wilt u dat ook? Op zaterdag 11 november van 10.30 tot 11.30 uur is het weer raadspreekuur in Dorpshuis De Neng: een laagdrempelige en toegankelijke manier om contact te hebben met raadsleden. Om misschien te vertellen over een plan of project. Om een goed idee in te brengen. Om uw zorgen over iets te uiten. Of gewoon eens kennis te maken.

Aanmelden voor raadspreekuur

Tijdens het raadspreekuur zijn enkele raadsleden van verschillende partijen aanwezig om met u in gesprek te gaan. U krijgt maximaal een kwartier om uw onderwerp onder de aandacht te brengen bij de raadsleden.

U kunt zich opgeven door een mailtje te sturen naar griffie@amersfoort.nl. Daarna ontvangt u een mail met de benodigde informatie, onder andere over met wie u aan tafel zit en wat de spelregels zijn.

Toegankelijkheid

Op 11 november kunt u terecht in De Neng, Engweg 7 in Hoogland. Wellicht zijn dan ook de weg- en verfraaiingswerkzaamheden rond het Dorpshuis zo goed als klaar, zodat u er weer gemakkelijk naar binnen kunt!