U zult ze ongetwijfeld wel eens gezien hebben. Bij één van de recente evenementen in Hoogland, zoals tijdens de Dodenherdenking bij de Naald in Hoogland, of bij de Avondvierdaagse, of bij JOHO! Jump aan de Berkenvijver. En u zult ze komende tijd zeker vaker zien tijdens de vele zomeractiviteiten in Hoogland.

Vrijwilligers EHBO Hoogland

We doelen op de vrijwilligers van ‘Stichting EHBO Hoogland’. Dit team biedt de eerste hulpverlening op evenementen in Hoogland, Amersfoort en omstreken. EHBO Hoogland levert daarbij een uitgebreid pakket aan diensten. Hierbij is het streven om met een groep vrijwilligers onderdeel te zijn van de totale organisatie die het evenement mogelijk maken. EHBO Hoogland is dan verantwoordelijk voor de hulpverlening, de organisator is eindverantwoordelijk voor het gehele evenement.

Opleidingen

Maar dat niet alleen. EHBO Hoogland verzorgt daarnaast ook Rode Kruis gecertificeerde opleidingen en herhalingslessen, inclusief reanimatie. De cursussen vinden plaats in dorpshuis De Neng. Zo speelt EHBO Hoogland zijn onderscheidende rol op het gebied van gezondheid binnen onze dorpsgemeenschap. 


U kunt zich aanmelden als vrijwilliger en/of voor een opleiding door een mail te sturen naar:  info@ehbohoogland.nl

Klik of tik voor meer informatie over EHBO Hoogland.