Het Groene Huis in Park Schothorst zal op 10 en 11 juni worden getransformeerd in een oase van kunst, met als thema ‘Natuur’. Het evenement wordt georganiseerd door Kunstroute Hoogland.

Kunstroute Hoogland is een open atelierroute, waarbij met name Hooglandse kunstenaars -om het jaar- hun werk tonen. 2023 is een “tussenjaar”, waarin er geen klassieke Kunstroute is, maar een kunstweekend. In 2024 zal er weer een reguliere route zijn waarin de kunstenaars met gastexposanten een heel weekend hun ateliers openstellen.

Hoogtepunt voor kunstliefhebbers

Het Kunstweekend in Het Groene Huis is een van de hoogtepunten van dit jaar voor alle kunstliefhebbers van Hoogland en omgeving. Op 10 juni om 10.00 uur is de officiële opening door de wethouder Tyas Bijlholt, verantwoordelijk voor kunst, cultuur en evenementen. 

Gratis toegang

De kunstwerken zelf zijn te bezichtigen op zaterdag 10 juni en zondag 11 juni van 10.00 tot 17.00 uur. De toegang is gratis. 

Voor deze en andere activiteiten: zie ook onze rubriek Activiteiten in Hoogland.