Dit jaar vindt de 38ste editie van de Avondvierdaagse Hoogland plaats. Een jaarlijks evenement, dat niet is weg te denken uit de geschiedenis van onze dorpsgemeenschap. De vierdaagse wordt van dinsdag 6 juni t/m vrijdag 9 juni (week 23) georganiseerd.

De startlocatie is -zoals gebruikelijk- in de kantine van Paardensportvereniging “De Eemruiters” aan de Engweg 115. Er worden drie routes gelopen en wel van 5, 10 en 15 kilometer.  De 10 en 15 kilometerafstanden zullen om 17:45 uur starten. De 5 km zal direct, nadat de deelnemers aan de langere afstanden zijn vertrokken, beginnen, dus rond 18:00 uur.

De routes staan op de website van de Avondvierdaagse (https://www.avondvierdaagsehoogland.nl/).

Intocht

Het hoogtepunt van de Avondvierdaagse Hoogland is de officiële intocht op vrijdag 9 juni. Deze start vanaf de Kabof om 19:45 uur. De intocht zal ook dit jaar via de vertrouwde route door het winkelcentrum op de Kraailandhof gaan: Bieshaarlaan, Kraailandhof, (oversteken) Zevenhuizerstraat, Berkenlaan, Kastanjelaan en Engweg. Het einde van de intocht is bij het Paardensportterrein.


Bovenste foto: ©Avondvierdaagse Hoogland