De activiteitenagenda van JOHO! (Jong Hoogland) is weer goed gevuld de komende maanden. De jongerenvereniging organiseert zeer populaire feesten voor de jeugd in het dorp. Dat varieert van races op grasmaaiers tot polsstokverspringwedstrijden over de Berkenvijver. Kaarten zijn altijd snel uitverkocht.

Voorzitter Linda

Linda van den Hoven is op dit moment voorzitter van JOHO!. Ze vertelt in het meest recente magazine* van de Vereniging Dorpsbelangen uitgebreid over de doelstellingen van JOHO!: “In onze statuten staat dat we een bijdrage willen leveren aan de culturele, maatschappelijke, sociale en economische vorming van jongeren.” Dat zijn sjieke woorden voor leuke feesten.

Korte lijst met evenementen

Neem JOHO! Summer en JOHO! Land. Die evenementen bieden een mix van theater en muziek. Bij JOHO! Race scheuren gazonmaaiers, brommers en quads over een weiland. En dan is er één keer per jaar een oud-ijzer-actie. Op die dag zamelt Jong Hoogland bij particulieren en boeren overtollig ijzer in. Dat ruimt op en van de opbrengt kan weer iets worden georganiseerd. Dit lijstje is maar een korte opsomming van het uitgebreide scala aan festiviteiten en evenementen.

Je kunt vanaf je 16e lid worden van JOHO!. Op je 35ste word je weer uitgeschreven. Kijk voor meer informatie op de website van Jong Hoogland. 

De agenda voor de komende maanden:

JOHO! Race: 13 mei.
JOHO! Jump: 29 mei.
JOHO! Summer: 8 juli 2023.


*Het magazine van VDH wordt jaarlijks gestuurd naar de leden. Lid worden is heel eenvoudig en het kost maar €7,50 per jaar.


Bovenste foto: ©JOHO!