Op vrijdag 11 november is het Sint Maarten. Loop je ook mee met de lampionnenoptocht? We verzamelen om 18.30 uur bij ’t Driespan en lopen door de wijk naar de Sint- Martinuskerk. Daar luisteren we om 19.00 uur naar het verhaal van Sint Maarten. Heb je geen lampion? Geen nood, want tijdens de kinderwoorddienst van 6 november in de St Martinuskerk knutselen we er één. Je kunt dat natuurlijk ook zelf thuis maken of er eentje kopen.

Voedselbank
Omdat we net als Sint Maarten ook graag delen, zamelen we houdbare producten in voor de voedselbank. Je kunt dat inleveren achterin deSt Martinuskerk op 6 november, 11 november en 13 november.

Langs de deuren
Op 11 november zien we heel vaak groepjes kinderen aan de deur komen met hun lampion, een liedje, en de hoop op iets lekkers. Als u dit leuk vindt, zet dan vooral een lampje of kaarsje bij de deur. Dan weten de kinderen dat ze welkom zijn.