Op donderdagavond 8 september 2022 (19.00 uur) start de vrije verkoop van toegangskaarten voor het Dorpsfeest in Hoogland. Zorg dat je er op tijd bij bent, want de kaarten zijn snel uitverkocht. Voorgaande jaren stonden er al vroeg lange wachtrijen.

Start voorverkoop

De voorverkoop begint dit jaar om 19.00 uur bij de Eemruiters aan de Engweg 115. OP=OP! Om 21.00 uur sluiten de kassa’s.

Het is alleen mogelijk om met PIN te betalen (contant kan dus niet).

Let op: de kaarten voor het Hooglandse Dorpsfeest worden NOOIT verkocht via internet. Iemand die beweert e-tickets te hebben, probeert je op te lichten.

Maximum aantal kaarten

Je kunt per persoon maximaal 2 kaarten per feestavond kopen. Voor de Pre Party, het Zomercarnaval en het Dreesfeest geldt geen limiet voor het aantal kaarten.

De donateurs van het Dorpsfeest kunnen hun kaarten al vanaf 23 augustus kopen bij Brundel aan de Hamseweg 46 en bij café De Kolkrijst aan de Zevenhuizerstraat 151. De voorverkoop aan donateurs eindigt op 2 september. Uitgebreidere informatie staat op de website van Dorpsfeest Hoogland.

Programma Dorpsfeest Hoogland

Het feestprogramma is weer fantastisch georganiseerd met bekende artiesten als Ruth Jacott en Xander de Buisonjé (op 15-09), de Marcel Visser Band, Tim Akkerman, Jeroen van der Boom en Jan Smit (op 16-09), DJ’s van Radio 538 plus Mart Hoogkamer, Paul Sinha en Flemming (op 17-09). Verder is er een beachvolleybal toernooi, een nieuwe tent voor de JOHO-jeugd en uiteraard kunnen de paardenliefhebbers ook hun hart ophalen.

Foto met toestemming van (©)Dorpsfeest Hoogland.