Gratis energiezuinige producten scoren kan voor woningeigenaren ook nog op een andere manier. Met de Geld-Terug actie: je gaat zelf naar de winkel, betaalt en vraagt achteraf 70 euro terug. Je doet dit door een foto van jouw betalingsbewijs, bon of factuur te maken, te downloaden en verzenden.

Bekijk via de link de lijst van producten waarvoor de actie geldig is. Je kunt deze teruggave ook gebruiken voor de aanschaf van een zuinige koelkast tot een bijdrage in isolatiemaatregelen die je laat uitvoeren!

Vooraf drie zaken:

  • Deze regeling is alleen voor woningeigenaren en loopt tot 31 december 2021.  Het geld hiervoor heeft de gemeente uit een andere subsidiepot en daarom zijn er andere spelregels. Huurders kunnen gebruik maken van de webshop
  • Het minimale bedrag wat je hebt uitgegeven aan zuinige energieproducten of aan een factuur voor isolatie, moet 70 euro zijn.
  • Als je in 2019/2020 al meegedaan hebt met een energiebox en/of advies thuis kun je hier geen gebruik meer van maken helaas.