De warmtecamera is een geweldig middel om inzicht te krijgen in de kansen voor energiebesparing. Ad Kwak van Energie-U biedt daarom een training van twee avonden aan om hiermee om te leren gaan. Meld je aan via het online registratieformulier

  • Op 22 november in het gemeentehuis van Veenendaal leert u over de theorie van de warmtescan. U leert hoe en wat er komt kijken bij het maken van een warmte beeld en hoe u dit beeld uiteindelijk kunt beoordelen. Waar liggen de grenzen van de beoordeling en is het absoluut waar wat ik meet? Daarnaast zal er een instructie van de bediening van de camera’s plaatsvinden.

 

  • Op 29 november is een praktijk avond in Amersfoort waarbij u de gelegenheid krijgt zelf een warmtescan te maken. Deze training is afhankelijk van de temperatuur. Indien het koud genoeg is zullen er warmtefoto’s gemaakt worden. Indien dit niet het geval is zullen foto’s die al eerder gemaakt zijn benut worden om met elkaar te leren hoe ze geanalyseerd kunnen worden. Let op: voor deze training zijn voldoende warmtecamera’s nodig. Heeft je initiatief geen warmtecamera en wil je toch mee doen, laat het dan weten bij aanmelding.