Eindelijk was het zover, de officiële opening van de bouwexpositie Engweg. Met het naleven bij binnenkomst van de coronamaatregelen waren veel buurtbewoners aanwezig. Ze waren toch nieuwsgierig hoe de bouwexpositie uiteindelijk is geworden.

Wethouder stedelijk beheer en groen Kees Kraanen opende samen met Jan Bijvank van de klankbordgroep Engweg, de bouwexpositie. Wethouder Kees Kraanen nodigde de aanwezigen uit om aan hem vragen te stellen over de verandering in de buurt. En daar werd gewillig gehoor aangegeven!

De bouwexpositie is dagelijks te bezoeken en toont onder meer de bouwtekeningen, planning en voortgang van het project. Ook zijn de gebruikte bouwmaterialen en het nieuwe systeem voor duurzaam afkoppelen van het regenwater te bekijken. Iedere laatste donderdag van de maand kunnen buurtbewoners tijdens een inloopspreekuur vragen over het project stellen aan een medewerker van het bouwteam Engweg.

De bouwexpositie is in dorpshuis De Neng, Engweg 7 Hoogland. Heeft u vragen dan kunt u een e-mail sturen naar: engweg@duravermeer.nl