Belangrijke data voor onze leden

De tafel van Hoogland

Aan het einde van het jaar organiseert de Vereniging Dorpsbelangen Hoogland traditioneel ‘De tafel van Hoogland’. De ‘Tafel van Hoogland’ is een avond waarop aan drie thematafels een aantal stellingen besproken worden en verder alles wat de leden over het thema maar aan de orde willen hebben. Naar aanleiding van deze avond maken wij het jaarplan voor 2022.

Er zijn drie thematafels: Verkeer, Ruimtelijke Ordening en Wonen, en Welzijn.

De ‘Tafel van Hoogland’ wordt gehouden op donderdag 4 november in Dorpshuis De Neng, aanvang 20.00 uur.

 

Politiek café Hoogland

Op woensdag 16 maart 2022 gaat Nederland weer naar de stembus, ditmaal voor de gemeenteraadsverkiezingen. De VDH organiseert een maand voor de verkiezingen het ‘Politiek café Hoogland. Voor deze avond worden alle lijsttrekkers van de partijen die in Amersfoort aan de verkiezingen meedoen, uitgenodigd. De gespreksleider zal de politici confronteren met de speerpunten van de VDH voor het jaar 2022. Maar ook andere vragen van de aanwezigen kunnen aan de lijsttrekkers gesteld worden. Het politiek café vindt plaats in Dorpshuis De Neng. Donderdag 24 februari, Aanvang 20.00 uur.

 

Algemene Ledenvergadering

Op 6 april 2022 houdt de Vereniging Dorpsbelangen Hoogland haar jaarlijkse Algemene Ledenvergadering in Dorpshuis De Neng. Via de Nieuwsbrief, die u in maart via de post krijgt vindt u de uitnodiging en de agenda.

NB: in een eerder bericht stond als datum voor de ALV: 13 april. Dat is dus verschoven naar 6 april!