In Hoogland wereldberoemd, buiten Hoogland een fenomeen: De Bietenbrug. Al vele jaren verzorgt deze groep een hilarisch, kritisch en muzikaal hoogstaand programma.

Dit jaar verzorgt Cabaret de Bietenbrug het avondvullend cabaretprogramma ‘Wij ontstoppen’. Locatie: Concordia Hoogland op vrijdag 1 oktober en 2 oktober.

Kaarten verkrijgbaar à 10 euro bij Primera Brundel, Bruna Hoogland en café de Kolkrijst. Veel verschillende thema’s worden op geheel eigen wijze voor het voetlicht gebracht, zoals de groep dat al zo’n twintig jaar doen. Ieder jaar komen er zo’n 400 -500 mensen kijken, verdeeld over twee avonden.

Dat betekent nu wel dat je alleen toegang hebt met coronapas(!) en een geldig kaartje. Bij de deur worden QR-codes gescand. Zorg dus dat je dit op orde hebt.

Dit wordt het eerste Hooglands evenement na de versoepelingen, dus we mogen weer! Ook leuk als je niet uit Hoogland komt, want we snijden niet alleen lokale dingen aan, maar juist ook veel algemene thema’s.