Vrijdag 20 augustus kun je Hoogland-West wel op een heel bijzondere manier ontdekken, namelijk op zijn Jan Boerenfluitjes

De Jan Boerenfluitjes Route is een initiatief van lokale ondernemers uit Amersfoort. Zij zijn trots op onze stad en regio en als Jan(nen) Boerenfluitjes willen wij dat graag met jou delen!

Tijdens de Jan Boerenfluitjes wandel,-fietsroute kunnen mensen ontspannen, dus ‘op z’n Jan Boerenfluitjes’, flaneren door de wijken. Een laagdrempelige activiteit die toegankelijk is voor jong en oud en die wordt gedragen door bewoners van de wijk.
Het wandelen / fietsen van de route brengt de deelnemers niet alleen in beweging, ze ontdekken ook op een speelse manier van alles over de wijk, openbare kunst, straatnamen en wijkbewoners. De ‘Boer’ in de naam van de activiteit verwijst naar het belang van gezonde voeding en het gezonde boerenbuitenleven.

Zo is er een fietsroute uitgezet van 14 km door Hoogland-West, of een 12 km lange route door Hooglanderveen en Vathorst.

En natuurlijk is er onderweg van alles te beleven.

Meer informatie: https://janboerenfluitjesroute.nl