Vanaf 22 maart 2021 werkt Van Schoonhoven Infra in opdracht van de gemeente Amersfoort aan de herinrichting van de Hamseweg. Kijk hier de korte film over het team en de werkzaamheden.

Wat gebeurt er
We leggen naast de bestaande riolering een nieuw regenwaterriool aan, zodat het regenwater gescheiden wordt van het rioolwater. Daarna brengen we het wegdek aan volgens het herinrichtingsplan van de gemeente Amersfoort.

Planning
We beginnen maandag 22 maart en werken in blokken van ongeveer 100m1 aan de Hamseweg, vanaf de kant van het Nieuw Wedepad richting de Zevenhuizer-straat. Eind 2021 is het gedeelte Hamseweg volgens planning klaar.

Bereikbaarheid
Tijdens de werkzaamheden is de Hamseweg afgesloten voor doorgaand verkeer en de weg is van twee kanten doodlopend. De verkeersmaatregelen worden ter plaatse met borden aangegeven. Fietsers volgen een omleidingsroute. Direct aanwonenden en ondernemers zijn bereikbaar voor voetgangers en fietsers. Met de auto zijn ze zoveel mogelijk bereikbaar vanaf de noordkant of de zuidkant.

De hulpdiensten zijn door de gemeente Amersfoort op de hoogte gesteld van de verkeersmaatregelen, zodat zij rekening kunnen houden met de aanrijroutes.

OV

Er is een omleiding voor het busvervoer. Zie voor informatie: https://reizen.keolis.nl/nl/utrecht/meldingen

BouwApp
Alle informatie over het project Hamseweg is te vinden op de BouwApp met het laatste nieuws over werkzaamheden,verkeersafzettingen en -omleidingen.

Om de Hamseweg te volgen, neemt u de volgende 5 stappen:

  1. Download de BouwApp gratis in de appstore (Google, Apple of Windows) of scan de QR-code met de camera van uw telefoon;
  2. Ga naar ‘zoek projectnaam of plaats’;
  3. Zoek op Herinrichting Hamseweg
  4. Selecteer het project;
  5. Klik op ‘Toevoegen aan favorieten’.

of scan de QR-code met de camera van uw telefoon:

 

Contact met buurtconciërge Joost

Tijdens de werkzaamheden zetten wij (op werkdagen) een buurtconciërge in. Dit is Joost Frankort.

Joost is dagelijks aanwezig op het werk voor allerhande vragen en opmerkingen en kan waar nodig wat hand- en spandiensten verrichten.

Contact per mail
Wij zijn ook bereikbaar per mail via hamseweg@vanschoonhoveninfra.nl

Door op het kaartje te klikken ziet u de omleidingen die noodzakelijk zijn.

 

U kunt ook op onderstaande pdf klikken voor een nog duidelijker beeld.

MSM 21.0102.1 Hamseweg Amersfoort V2