de plannen in de voorontwerpfase

Een belangrijk onderwerp is de herinrichting van de Zevenhuizerstraat en de Hamseweg. In onze papieren nieuwsbrief van februari informeerden wij u al dat het ontwerp van beide wegen klaar is. Naar verwachting start de herinrichting na de zomer van 2020. De werkzaamheden duren ongeveer een half jaar. Vooruitlopend op de activiteiten van de gemeente werken de nutsbedrijven aan het energie- en waterleidingennet.

Busroute Hamseweg 
Tijdens de herinrichting van de Hamseweg moet buslijn 4 omrijden. Waarschijnlijk rijdt de bus een tijdelijke route via de Van Boetzelaerlaan, Bunschoterstraat en Maatweg. De gemeente overlegt hierover met busmaatschappij Syntus. De exacte omleiding is op dit moment nog niet bekend. Ook is nog niet bekend wat er met de haltes gebeurt.

Hier staan uitgewerkte tekeningen in pdf te downlaoden:

Ontwerp herinrichting Hamseweg woongebied (pdf 4kB)

Ontwerp herinrichting Hamseweg winkelgebied (pdf 7kB)

Ontwerp herinrichting Zevenhuizerstraat deel 1 (pdf 2kB)

Ontwerp herinrichting Zevenhuizerstraat deel 2 (pdf 2kB)