U hebt het misschien al gezien? Onze website is geheel vernieuwd. De nieuwe VDH website is overzichtelijker, actueler, kleuriger en toegankelijker.

Doordat de nieuwe website veel gebruikersvriendelijker is, kan het bestuur gemakkelijker teksten en foto’s toevoegen en zal de site kleuriger en meer up-to-date zijn dan voorheen. We hopen dat u hierdoor vaker onze website zult raadplegen om zo op de hoogte te blijven van onze activiteiten.

Nieuw op de website is de zoekfunctie. Hiermee kunt u op onderwerp zoeken en krijgt u vervolgens een overzicht van alle teksten die eerder over het betreffende onderwerp op de website verschenen zijn. Het gehele archief is nu ook zichtbaar en bij alle teksten staat de datum van publicatie, zodat u weet hoe actueel een artikel is.

Behalve de teksten, die sinds 2002 in onze nieuwsbrieven verschenen zijn, staan nu ook de tekst èn een gezongen versie van het Hooglands volkslied op de website. Wellicht hebt u hierdoor het volkslied onlangs, bij de ludieke opening van de fietsbrug, al uit volle borst mee kunnen zingen. Zo niet: dan komen er nog genoeg andere gelegenheden.

Wilt u op de hoogte blijven van alle onderwerpen, waarvoor uw bestuur zich inzet, bezoek dan regelmatig onze website. Mocht u nog suggesties voor verbeteringen hebben, dan houden wij ons aanbevolen.

Tekst: Lutske Bonsma