Breevoort is een eeuwenoude boerderij in Hoogland-West, die meer dan 150 jaar in bezit is van de familie Tolboom. Anno 2004 worden hier 600 melkgeiten en 200 lammeren gehouden. Deze geitenhouderij is door iedereen te bezoeken.

De ontvangstruimte in de geitenstal maakt Breevoort uniek. Deze is gelegen boven de melkstal. Hier heeft u een schitterend uitzicht over de geiten. Men kan hier even zitten onder het genot van een kop koffie of een glas fris. Er kan kennis gemaakt worden met de geitenhouderij en met verschillende producten die van geitenmelk gemaakt worden. Deze producten kunnen ook gekocht worden. Verder is er informatie over de landbouw en de natuur in Hoogland-West en de polders van Eemland. Ook zijn er leuke fiets- en wandelroutes verkrijgbaar. Breevoort vindt u aan de Slaagseweg 4 in Hoogland-West.