Faseringstekening kleuren def 2021 04

We zijn inmiddels bij fase 4 van de werkzaamheden. Afgelopen vrijdag 28 mei zijn we begonnen op het gedeelte tussen de Koop tot de ingang van de Boni. De rijbaan van de Hamseweg is dan tussen De Koop tot de ingang van het P-terrein van de Boni afgesloten. Het parkeerterrein naast de Boni is bereikbaar. De aansluiting van De Koop op de Hamseweg blijf ook in deze fase dicht voor auto’s. Om sluipverkeer te voorkomen, plaatsen wij geen omleidingsborden in de achterliggende woonstraten.

 

Planning

Onze planning is uitgelopen door de onverwachts aangetroffen nutsleidingen in fase 3. De vertraging kunnen we voor een groot deel opvangen en inlopen: 1. doordat we voorliepen op de planning; 2. door een kortere tijd te nemen tussen de aankondiging van de werkzaamheden fase 4 (woensdag 26 mei) en de daadwerkelijke start (vrijdag 28 mei).

Ons doel is om de afgesproken planning te halen. We werken nu aan een aanpak om de vertraging verder in te lopen. Dat bespreken we binnen twee weken met de gemeente Amersfoort. Is er meer bekend, dan hoort u van ons!