Op zondag 3 juli 2022 wordt voor de zevende keer alweer het blaaskappellen festival van Hoogland georganiseerd. Zoals we van vorige edities kennen: één brok gezelligheid en muzikaal plezier. Een familie-evenement waar voor jong en oud genoeg te doen, te zien en te horen is.

De Vereniging Dorpsbelangen Hoogland zal met een kraam op de braderie ook nu weer acte de préséance geven.  We vinden het belangrijk om het festival te ondersteunen. Maar ook om aan alle Hooglanders te laten zien dat de VDH al ruim 38 jaar bestaat en te vertellen wat we voor ons dorp doen.

Wij zoeken, om op dit soort dagen (Dorpsfeest, Zomermarkt, Wintersferen) aanwezig te kunnen zijn, leden die ons willen ondersteunen door een paar uurtjes in de kraam te staan. U kunt zich opgeven via een mailtje aan:info@dorpsbelangenhoogland.nl

 De band ‘Dorst’, winnaars van de editie 2019

(met dank aan de organisatie Dweilland)