Ook voor activiteiten in 2018 kunt u weer ondersteuning aanvragen uit het buurtbudget.

Wat is het buurtbudget?

Iedere wijk of elk dorp in Amersfoort ontvangt van de gemeente jaarlijks een subsidie om te verdelen onder inwoners die iets willen organiseren voor de buurt: het buurtbudget.

Heeft u een plan dat ten goede komt aan de gehele wijk of aan een groot aantal wijkbewoners? Wilt u bijvoorbeeld een straatfeest organiseren, een evenement voor de wijk organiseren, een leuke workshop voor buurtbewoners geven, een picknicktafel plaatsen op het veldje waar de buurtbewoners samen komen, wilt u iets doen aan de aankleding van uw straat of heeft u een ander idee waar u uw buurtbewoners enthousiast van worden. Wilt u zich graag inzetten voor de wijk maar mist u hiervoor (een deel van) de middelen? Doe dan een aanvraag voor een bijdrage uit het buurtbudget.

Hoe aan te vragen ?

Een bijdrage uit het buurtbudget kunt u aanvragen via de website van het dorpsteam: https://www.hooglandsdorpsteam.com/buurtbudget

Daar kunt u ook de voorwaarden en de verdere spelregels vinden.