Op zaterdag 3 oktober organiseert BAN (Badminton Amersfoort Noord), van 10.00 tot 13.00 uur, in Sporthal de Icoon (Lovink 10 in Vathorst) een sportieve Open Dag. Jeugd, volwassenen, iedereen is van harte welkom. Via een verloting winnen alle bezoekers prachtige prijzen, waaronder rackets, sporthanddoeken en zelfs een lidmaatschap.

Sportieve belangstellenden kunnen om 10.30 uur, 11.30 uur en 12.30 uur gratis en vrijblijvend meedoen aan korte kennismakingslessen. De deelnemers krijgen dan niet alleen uitleg over de spelregels. Zij kunnen vooral zelf met racket en shuttle aan de slag om de basisvaardigheden te oefenen. BAN zorgt voor leenrackets, dus de sporters hoeven alleen eigen sportkleding en –schoenen mee te nemen.

Tijdens de Open Dag zijn er voortdurend gezellige invitatiewedstrijden. BAN-leden nodigen daarbij de bezoekers uit om met hen mee te spelen. Zelfs beginnelingen ervaren dat zij al snel gericht terugslaan en merken hoe leuk en uitdagend badminton is.

Ook verzorgen die dag zowel een BAN seniorenteam als een BAN jeugdteam demonstratiepartijen. Deze spannende wedstrijden zijn zeker het bekijken waard en geven een goede indruk van het prestatieniveau van de BAN topteams.

Bij de BAN-stand ontvangen de bezoekers informatie over de vereniging. In de kantine van de Icoon kunnen bezoekers napraten en genieten van een gratis hapje en drankje en video’s zien van spannende badmintonpartijen.

Bij BAN (Badminton Amersfoort Noord) is badminton een uitdagende, dynamische zaalsport die iedereen, ongeacht leeftijd of prestatieniveau, veel sportieve uitdaging en spelplezier biedt. De badmintonvereniging biedt plaats aan jeugd, volwassenen, recreanten en competitiespelers.

Bij BAN krijgen alle jeugdspelers gerichte training zodat zij na verloop van tijd via competitiewedstrijden de sportieve uitdaging met anderen kunnen aangaan. Maar ook de volwassen competitiespelers krijgen training en nemen deel aan de regionale competitie. Competitiedeelnemers en de volwassen recreatieve spelers kunnen bij BAN, op verschillende locaties verdeeld over de stad, maar liefst drie avonden per week hun sport beoefenen. Ook is er op woensdagmorgen een speelmogelijkheid in de sporthal Juliana van Stolberg. Iedere belangstellende kan 3 x vrijblijvend komen meespelen voordat men besluit over het lidmaatschap.

BAN kent geen wachtlijsten, dus iedereen kan meteen komen sporten. Kom op 3 oktober naar de BAN Open Dag in sporthal de Icoon en raak in de BAN van badminton!

Meer informatie www.banbadminton.nl of 06 – 15552919

of lees de flyer: Flyer Open Dag BAN n3.1

Share on Google+Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someoneShare on Tumblr